Tepelhofcorrectie en littekencamouflage

Tepelhofcorrectie en littekencamouflage zijn de moeilijkste onderdelen van het vak. Getraumatiseerd weefsel reageert heel anders dan gezonde huid. Daarnaast moet worden onderzocht welke pigmentatietechniek en tint het meest geschikt zijn. Voor dit vakgebied moet een geheel nieuw referentiekader worden opgebouwd. De techniek voor wenkbrauwpigmentatie en eyeliners geldt niet bij de reconstructie van tepelhoven.

Tijdens de opleiding wordt cursisten ook geleerd om te bepalen. welke cliënten uit medisch oogpunt wel of niet behandeld kunnen worden. Voor dit onderdeel is veel ervaring en technische onderbouwing vereist. Daarom is deze opleiding niet bedoeld voor beginnende pigmentisten. Aangezien het bovenal een praktijkopleiding is, moet de medische achtergrondinformatie thuis worden bestudeerd.

Voor deze opleiding moet je minimaal 2 jaar ervaring hebben in permanente make up

  • Je moet rekenen op een studiebelasting van zeker 40 uur.
  • Na het volgen van een Mastertraining ontvang je een Diploma.

Alma Boerland

Deze opleiding wordt verzorgd door Alma Boerland. Zij is de autoriteit op dit vakgebied. Zij creëert levensechte tepels en tepelhoven. Alma Boerland verzorgt Master Classes op verschillende plaatsen in Europa. In deze Master Class leert u diverse technieken om de tepelhof echt tot leven te brengen.

Kosten opleiding:

Aan bod komt:
3D techniek waarbij de tepel echt naar voren komt | Shine through powder effect, voor echte glazige ogen | Het creëren van kleine adertjes | Pigmentatie van klieren van Montgomery

€ 450,-

Ecuri werkt samen met 42 ziekenhuizen.

opleiding-tepelhofcorrectie-en-littekencamouflage

Menu