Prijzen van de Permanente Make-up behandelingen

Al 20 jaar professioneel in Permanente Make-up , jouw garantie voor betrouwbaarheid, deskundigheid, kwaliteit en hygiëne Stivas gediplomeerd specialisatie Permanente Make-up.
De Permanente Make-up prijzen verschillen per behandeling. Het varieert tussen de €75,- en de €450,-. De prijzen van de Permanente Make-up behandelingen hangen af van de Permanente Make-up behandeling die u graag wilt en de eventuele nabehandelingen.

Permanente Make-up behandelingen met echt haar

Permanente Make-up met het eigen haar is een nieuwe techniek waarbij het eigen haar in de wimpers/wenkbrauwen teruggroeit. Deze Permanente Make-up behandeling is voor iedereen geschikt. Iedereen kan nu mooie wimpers krijgen dankzij de nieuwe stamcel activator van Ecuri Cosmetics. Met deze techniek wordt een stamcel activator via het Ecuri Permanent Make-up apparaat ingepigmenteerd. Hierdoor wordt de eigen haarmatrix geprikkeld. Resultaat: veel langere en volle wimpers. Deze Permanente Make-up behandeling dient u thuis dagelijks te gebruiken. De Permanente Make-up prijs van de Hair Rescue Lash is €49,50.

Prijzen Permanente Make-up

De prijzen van de Permanente Make-up verschillen per behandeling. Bij de meeste behandelingen adviseren wij om een nabehandeling te nemen en de bestaande Permanente Make-up na 1-2 jaar bij te werken. Klik hier voor de tarieven van de Permanente Make-up behandelingen.

Menu