Veelgestelde vragen

– Welke merken gebruiken jullie?
Wij gebruiken het merk Ecuri cosmetics.

– Kan ik zonder ervaring in de beauty branche deelnemen aan de Permanente Make-up opleiding?
Dat is mogelijk. Je kunt starten met onze basisopleiding Permanente make-up. Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig, het is echter wel een pre dat je een schoonheidsspecialiste opleiding en/of visagiste- opleiding hebt gevolgd.

– Welke verschillende opleidingen in de Permanente Make-up zijn er?
Wij bieden de basisopleiding I, deze opleiding is bedoeld voor mensen zonder enige ervaring. Deze opleiding duurt in totaal 4 dagen. Een vervolg opleiding hierop is de Allround Permanente Make-up specialist. Deze opleiding duurt 8 maanden waarin je 15 lessen volgt in kleine groepen van 4 cursisten per groep.

– Hoelang duurt de opleiding Permanente Make-up in totaal?
Dat verschilt per opleiding Permanente Make-up. Als je start met de basisopleiding, duurt het in totaal 4 dagen. De Allround Permanente Make-up duurt 8 maanden waarin je 15 lessen volgt in kleine groepen van 4 cursisten per groep.

-Wat is de inhoud van de opleiding Permanente Make-up?
Tijdens de cursus Allround Permanente Make-up leren wij je onder andere de kleurenkennis, pigmentologie, vormenleer, anatomie van de huid, hygiëne, gevaren en risico’s, marketing en PR ondersteuning en GGD begeleiding.

– Kan ik mij het met diploma van Annelies Maas overal verzekeren?
Ja, Annelies is aangesloten bij Ocean Verzekeringen dus met dit diploma ben je erkend.

– Wat zijn de prijzen van de Permanente Make-up?
De prijzen variëren tussen de €75,- en €450,-. De prijs hangt af van de behandeling en van de eventuele nabehandelingen. Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Menu