Schoonheidssalon Annelies Maas

Home
Art of Beauty
Annelies Maas

Douglas - Schoonheidssalon La Prairie, verzorgd door Annelies Maas
Schoonheidssalon La Prairie
Diezerstraat 7
8011 RA Zwolle

038 422 36 22
06 5101 99 89


Permanente Make-up Studio Annelies Maas

Hanselaarmate 76
8014 HD Zwolle

038 465 71 69
06 5101 99 89

annelies-maas@hotmail.com

Mag ik mij even voorstellen?

Schoonheidsspecialiste Annelies Maas in Zwolle Mijn naam is Annelies Maas.
Ik ben sinds 1983 Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 1995 Stivas gediplomeerd permanente make-up specialiste.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Wieny Wanrooy-Ogterop te Arnhem.
Na het behalen van mijn diploma ben ik een eigen schoonheidssalon begonnen.
Ik zit dus al meer dan 25 jaar in dit geweldig leuke vak.

Op een natuurlijke manier mensen mooier maken

Doordat je met een mooie make-up mensen op een natuurlijke manier mooier kunt maken en ik dat geweldig vind, ben ik in 1991 een 2-jarige vakopleiding visagie bij Mieke Petiet in Amsterdam gaan doen.
Na het afronden van deze opleiding in 1992 heb ik (vol zelfvertrouwen) meegedaan aan de Esth�ticienne make-up kampioenschappen. Ik werd kampioen van de Benelux, een mooie afsluiting van een leuke, leerzame opleiding.

In 1993 heb ik de voorgezette opleiding voor visagie bij Mieke Petiet in Middelburg gedaan. In verband met mijn (toen nog) jonge gezin wilde ik echter niet voor TV of media gaan werken omdat dit vaak 's avonds en in de weekenden is.

Permanente make-up

Ik vond mijn nieuwe uitdaging in de permanente make-up, in die tijd nog vrij onbekend.
Ik zag hier veel potentie in en ben mij hierin verder gaan specialiseren. In de branche is de afgelopen jaren erg veel veranderd, en zeker verbeterd.
Inmiddels ben ik alweer 15 jaar werkzaam in de permanente make-up. Op dit moment zijn er veel nieuwe ontwikkelingen in kleuren en technieken.
Graag laat ik u zien wat de mogelijkheden zijn.

Leergierig

Omdat ik erg leergierig ben, wilde ik ook de voortgezette opleiding voor schoonheidsverzorging doen. In 1998 ben ik gestart met deze opleiding bij de Landstede te Zwolle. Hier bekwaamde ik mij verder. Buiten de vele theorie vakken volgde ik camouflage, klassieke massage en lymfedrainage.

Dit is een opsomming van de belangrijkste opleidingen die ik gevolgd heb. Hiernaast heb ik nog talrijke applicatiecursussen gedaan.

Een passende behandeling en een deskundig advies

Op dit moment heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in de La Prairie Schoonheidssalon in het Douglas filiaal te Zwolle. Uiteraard werk ik hier ook weer zelfstandig en geef ik u met veel plezier een passende behandeling en een deskundig advies. Salon La Prarie bij Douglas in Zwolle