Schoonheidssalon Annelies Maas

Home
Art of Beauty
Annelies Maas

Douglas - Schoonheidssalon La Prairie, verzorgd door Annelies Maas
Schoonheidssalon La Prairie
Diezerstraat 7
8011 RA Zwolle

038 422 36 22
06 5101 99 89


Permanente Make-up Studio Annelies Maas

Hanselaarmate 76
8014 HD Zwolle

038 465 71 69
06 5101 99 89

annelies-maas@hotmail.com

La Prairie gezichtsbehandelingen

Cellular Hydrating Treatment 1u30

De meest indrukwekkende resultaten voor een gespannen, vermoeide huid. Deze gecombineerde behandeling combineert vitaliserende maskers en massages met de revitaliserende voordelen van Cellular Cycle Ampoules voor het gezicht, La Prairie's meest exclusieve kuur.

Marine Youth Protection Treatment 1u30

Deze super-hydraterende gezichtsbehandeling geeft de huid nieuwe kracht en een jeugdige uitstraling. De behandeling is gebaseerd op de geavanceerde biotechnologie van de zee, hydrateert terwijl het de eigen vochtbarri´┐Żre van de huid versterkt, stimuleert de celdeling, bevordert een jeugdige stevigheid en elasticiteit en beschermt tegen veroudering met krachtige anti-oxidanten. Een unieke ervaring met elementen uit de zee.

Cellular Resurfacing Treatment ´┐Ż Cellular Microdermabrasie Cream 1u30

De ultrafijn gemicroniseerde diamanten en zoetwaterparels van de Cellular Microdermabrasion exfolieren de huid om haar letterlijk te vernieuwen, verminderen het ontstaan van lijntjes en rimpeltjes, acn´┐Ż en pigmentatie stoornis. Deze hydraterende, polijstbehandeling geeft de huid een gladdere, gezondere uitstraling.

Cellular Resurfacing Treatment ´┐Ż Cellular 3-Minute Peel 1u30

Een boosterbehandeling voor de huid met een verminderde elasticiteit en grove porien en geeft de huid een hernieuwde glans. De Cellular 3-Minute Peel stimuleert het exfoliatieproces die de celvernieuwing van de huid versnelt, verminderen het ontstaan van lijntjes en rimpeltjes, het verfijnt en verheldert en verbetert de vochthuishouding. Deze hydraterende, herstructurende behandeling laat de huid weer stralen en zijdezacht aanvoelen.

Swiss Cellular Anti-Aging Treatment1u30

Het wapen tegen huidveroudering. Biedt effectieve doch milde exfoli´┐Żring met innovatieve Alpha Hydroxy zuren om de vorming van fijne, droge lijntjes en rimpels te verminderen. De huid zal er stralender, jonger en gezonder uitzien.

Caviar Firming Treatment 1u30

Pure luxe dat de huid onmiddellijk verstevigt, terwijl het een mooiere teint en textuur geeft. Caviar pearls, een gezichts- en oogmassage en een twee-fasen Caviar Mask veranderen zelfs de slecht doorbloede huid in een schitterende, stralende teint.

Speciaal voor de man: Swiss Cellular Treatment for Men 1u

Afhankelijk van de behoefte van de huid, een ontgiftende of kalmerende behandeling voor de man. Reinigt, stimuleert en verstevigt de huid onmiddellijk. De behandeling helpt ook om de huid te reguleren, irritatie te voorkomen en een gestresste huid te corrigeren.

Lichaamsbehandeling: Cellular Detoxifying Back Treatment 1u

Zowel mannen als vrouwen hebben baat bij deze intensieve behandeling voor de rug. De reinigende, exfoli´┐Żrende en regulerende maskers zuiveren en verwennen dit vaak vergeten lichaamsdeel, terwijl een heerlijke voet- en handmassage je in de zevende hemel waant.