Schoonheidssalon Annelies Maas

Home
Art of Beauty
Annelies Maas

Douglas - Schoonheidssalon La Prairie, verzorgd door Annelies Maas
Schoonheidssalon La Prairie
Diezerstraat 7
8011 RA Zwolle

038 422 36 22
06 5101 99 89


Permanente Make-up Studio Annelies Maas

Hanselaarmate 76
8014 HD Zwolle

038 465 71 69
06 5101 99 89

annelies-maas@hotmail.com

Toepassing van de permanent make-up

Wenkbrauwen: Hairstrokes

Er zijn meerdere aspecten waar naar gekeken moet worden alvorens de permanent make-up wordt aangebracht. Eerst wordt er gekeken naar de vorm van uw gezicht en hoe u zelf de wenkbrauwen tekent. De wenkbrauwen worden dan getekend (met potlood) waardoor u al vooraf kunt zien hoe uw wenkbrauwen er uit zullen zien na de pigmentatie. De kleur wordt ook in overleg bekeken en getest. De behandeling duurt circa 2 uur. Het resultaat is natuurlijke wenkbrauwen waar u nog lang plezier van zult hebben.

Eye-liner

Er wordt gekeken naar het model en de vorm van uw ogen. De kleur wordt in overleg bepaald, waarbij natuurlijk wordt uitgegaan van uw persoonlijke voorkeur. De eye-liner wordt weer heel natuurlijk aangebracht. Het resultaat zal zijn dat u sprekende ogen krijgt.

Dubbele eyeliner

In plaats van ��n, twee eyeliners op het bovenooglid, in twee kleuren, de kleur is het mooist als hij aangepast is aan uw kleur ogen. Het resultaat is nog sprekendere ogen.

Smudgy eyeliner

Bij deze eyeliner wordt er naar boven toe met twee of drie kleuren uitgeschaduwd. Het effect is als een zacht potloodje.

Lip-liner

Een lipcontour wordt toegepast bij oneffenheden, smalle of ongelijke lippen. Door de permanent make-up worden de lippen weer voller en rimpeltjes rond de mond worden minder opvallend. De kleur wordt in overleg besproken. De kleur van de liplijn zal heel natuurlijk overkomen, u kunt de liplijn ook dragen zonder lipstick. Men kan ook kiezen voor full lips.

Full lips

Hierbij worden de lippen voor 2 derde ingekleurd zodat het geheel er heel natuurlijk uitziet. De behandeling duurt circa 2 uur.