Basisopleiding Permanente make-up opleidingen

Basisopleiding 1 (4 dagen)

€ 1.400,- zonder aanschaf van apparatuur.
Praktijkdagen: € 700,-

Zie onze opleidingen

Introductie Permanent Make-up Theorie wenkbrauw vorm en kleurenleer. Wenkbrauw Hairstroke techniek in de praktijk met twee modellen.
Eye liner techniek, twee maal Eye Liner model nodig.
Evaluatie wenkbrauw hairstoke techniek. Modellen van de eerste cursusdag dient voor controle terug te komen. Zij kunnen eventueel worden bijgewerkt. Eventueel in overleg een nieuw wenkbrauw model meenemen.
Evaluatie Eyeliner techniek. Modellen van de tweede cursusdag dienen voor controle terug te komen. Zij kunnen bijgewerkt worden en we leren de Eyeliner iets op de bouwen.

Know-how

Om Permanent Make-up goed te kunnen uitvoeren is know-how van het allergrootste belang. Uw kennis en vaardigheid bepalen uiteindelijk het resultaat van uw behandeling. Een gedegen opleiding in dit vak van de toekomst is van het grootse belang. De vaardigheden die nodig zijn leer je niet in 2 á 3 dagen.

Permanent Make-up is een gecompliceerd en verantwoordelijk vak. Een kruispunt waarbij vele vaardigheden samen komen. Ons unieke opleidingssysteem leidt u stapje voor stapje binnen in alle kennis en vaardigheden die uw werk tot een succes maken. Wij leren u een pijnloze methode met alleen de voordelen van Permanent Make-up.

Naast een goede opleiding en begeleiding heeft u ook een goed apparaat nodig plus pigmenten, naalden, pigmentdopjes en houders en nog een aantal kleine zaken. Voor de starter heeft Ecuri Cosmetics een uitgebalanceerd startset samengesteld waar u niet te veel aanschaft maar wel alle wenkbrauwen en eyeliners kunt behandelen. Onder genoemde prijzen vindt u de totale prijs voor basisopleiding, apparaat en alle andere zaken die u nodig heeft.

Demo avond voor Permanent Make-up

Aanvang 19:30 uur

Elke 1ste maandag van de maand, met uitzondering van feestdagen

 

Annelies Maas - Totaal Opleiding

Permanent Make-up is een echt praktijkvak. Een vak waar je in wilt doorgroeien. Veel cursisten willen een echte topper worden. Om uw techniek en inzicht permanent te vergroten heeft Annelies Maas het begeleidingsplan ontwikkeld. In de fase na uw opleiding wordt u begeleid om samen de top te bereiken. In de praktijk kom je soms zaken tegen die je liever onder het toeziende oog van een expert uitvoert.

Daarvoor hebben we de praktijkdagen. Je kunt dan met of zonder model deelnemen aan 6 praktijkdagen waarin we met meerdere cursisten alle praktijk doornemen.
Deze dagen worden gehouden op elke 2de maandag van de maand.

4 daagse opleiding

De opleiding, vindt plaats met modellen. Dit is een echte praktijkopleiding. Het is de bedoeling om tijdens de cursus zoveel mogelijk modellen te behandelen. Theorie, kleurenleer, vormbouw en naaldvaardigheid dient thuis intensief te worden geoefend. Het is van groot belang dat u leert inzien hoe het pigment in de huid tijdens het genezingsproces van tint kan veranderen.

Om deze reden zit er een tussenpose van minstens 2 weken tussen elke cursusdag. Aan het eind van elke cursusdag is er tijd om eventuele praktijkproblemen op te lossen. U kunt uw model of cliënt meenemen zodat u onder professionele begeleiding het euvel kan verhelpen.

 

Basisopleiding 1 (4 dagen)

€ 1.400,- zonder aanschaf van apparatuur

Praktijkopleiding: ( 6 dagen)
€ 700,-

 

Specialisaties in Permanent Make-up

Master Training

Speciale training voor gevorderden. Met de deze training haalt u het meeste profijt uit uw werk. Dit is een intensieve praktijk training waar bij twee modellen in een middag worden behandeld. Het programma wordt geheel naar uw wensen en op uw vaardigheden afgestemd. Een must voor een ieder die al langer geen training heeft gevolgd of “up to date” wil blijven.

Privé Cursus
Prijs: € 300,- twee maal  model

Full-lip Techniek

Zelden past de perfecte lipliner mooi om de mond. De meeste vrouwen die voor een lipliner komen willen eigenlijk een mooie mond. Vaak is de bovenlip te klein, is de contour van de cupido-boog nagenoeg verdwenen of is de mond scheef. Een gewone lipliner zou de inperfectie alleen maar accentueren. Full-lip techniek biedt u de mogelijkheid om een hele nieuwe natuurlijke mond te creëren. Desgewenst kan de lipline “onzichtbaar” vergroot of gecorrigeerd worden. Fill-up techniek geeft wat de cliënt eigenlijk vraagt, een mooie, natuurlijke mond. Deze techniek is de oplossing voor veel “lipproblemen”.

Dubbele Eye Liner

Direct boven het zwarte pigment wordt de tweede kleur geplaatst. Hierdoor krijgt de zwarte Eye Liner nog meer contrast, gaan de ogen nog meer spreken, ziet uw cliënt er nog beter uit. Door de contrastwerking hoef je maar heel weinig van beide pigmenten aan te brengen. Je krijgt hierdoor geen overdreven “opgemaakt effect”. Veel vrouwen willen een gekleurde Eye Liner. Je moet hierbij altijd oppassen dat de gepigmenteerde kleur niet boven de wimpers gaat zweven. Met een dubbele Eye Liner heb je dit probleem nooit en ziet er veel natuurlijker uit. Het is heel mooi om de tweede kleur in de toon van de iris aan te brengen. Als uw cliënt diepliggende ogen heeft, moet je altijd oppassen dat de Eye Liner het oog niet nog verder in de oogkast drukt. Dubbele Eye Liner in een lichte tint haalt het oog juist naar voren.

Correctie en Herstel

Wij geven speciale trainingen voor het herstellen en verwijderen van mislukte Permanent Make-up. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van nagenoeg alle verkeerd gezette pigmentaties. Verkeerde opgekleurde wenkbrauwen of Eye Liners kunnen worden gecorrigeerd en perfect op kleur worden gebracht. Ecuri Cosmetics heeft een speciale techniek ontwikkeld om misplaatste pigmentaties er littekenloos uit te halen. Het gaat hier om de nieuwste naaldmethode voor het definitief verwijderen van Permanent Make-up. Het pigment komt tijdens de pigmentatie uit de huid. Nagenoeg alle problemen kunnen hiermee worden opgelost.

Kleurenleer

kleurenleer-001Voor hen die moeite hebben met het kiezen van de juiste kleur of het bepalen van de optimale kleur.
Deze cursus heb ik geïntrigeerd in de basiscursus.

 

 

Master Training

Speciale training voor gevorderden. Met de deze training haalt u het meeste profijt uit uw werk. Dit is een intensieve praktijk training waar bij twee modellen in een middag worden behandeld. Het programma wordt geheel naar uw wensen en op uw vaardigheden afgestemd. Een must voor een ieder die al langer geen training heeft gevolgd of “up to date” wil blijven.

Privé Cursus Prijs: € 300,- Aanvang :in overleg, twee maal model.

Wenkbrauwen: Hairstrokes

Er zijn meerdere aspecten waar naar gekeken moet worden alvorens de permanent make-up wordt aangebracht. Eerst wordt er gekeken naar de vorm van uw gezicht en hoe u zelf de wenkbrauwen tekent. De wenkbrauwen worden dan getekend (met potlood) waardoor u al vooraf kunt zien hoe uw wenkbrauwen er uit zullen zien na de pigmentatie. De kleur wordt ook in overleg bekeken en getest. De behandeling duurt circa 2 uur. Het resultaat is natuurlijke wenkbrauwen waar u nog lang plezier van zult hebben.

specialisaties-001

3D mesjes techniek voor hairstrokes

Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make-up is geen apparatuur nodig. Er is een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.

 

Back to top