Permanente make-up opleidingen

Om Permanent Make-up goed te kunnen uitvoeren is know-how van het allergrootste belang. Jouw kennis en vaardigheden bepalen
uiteindelijk het resultaat van de behandeling die je geeft. Wij geven je graag de basis daar voor! Met een opleidingscertificaat van Annelies Maas wordt jouw nieuwe specialisatie Permanente Make-up erkend door je WA-verzekering.

Een gedegen opleiding in dit vak van de toekomst is van het grootse belang. De vaardigheden die nodig zijn leer je niet in enkele dagen. Permanent Make-up is een secuur en verantwoordelijk vak. Een kruispunt waarbij vele vaardigheden samen komen. Ons unieke opleidingssysteem leidt je stapje voor stapje binnen in alle kennis en vaardigheden die je werk tot een succes maken.

De Art of Beauty basisopleiding duurt 10 dagen. Deze dagen worden om de 2 of 4 weken gegeven. Hierdoor blijf je ongeveer 1 jaar onder onze hoede, zodat je geleidelijk de technieken leert. Aangebrachte Permanent make-up heeft ook tijd nodig om te genezen. Na 2 tot 4 weken zie je pas het werkelijke resultaat. Dan is ook weer de volgende opleidingsdag .

Over Annelies Maas

Mijn naam is Annelies Maas.Ik ben sinds 1983 Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 1995 Stivas gediplomeerd permanente make-up specialiste.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Wieny Wanrooy-Ogterop te Arnhem. Na het behalen van mijn diploma ben ik een eigen schoonheidssalon begonnen. Ik zit dus al 30 jaar in dit geweldig leuke vak.

Op een natuurlijke manier mensen mooier maken

Doordat je met een mooie make-up mensen op een natuurlijke manier mooier kunt maken en ik dat geweldig vind, ben ik in 1991 een 2-jarige vakopleiding visagie bij Mieke Petiet in Amsterdam gaan doen. Na het afronden van deze opleiding in 1992 heb ik (vol zelfvertrouwen) meegedaan aan de Esthéticienne make-up kampioenschappen. Ik werd kampioen van de Benelux, een mooie afsluiting van een leuke, leerzame opleiding.

In 1993 heb ik de voorgezette opleiding voor visagie bij Mieke Petiet in Middelburg gedaan. In verband met mijn (toen nog) jonge gezin wilde ik echter niet voor TV of media gaan werken omdat dit vaak ’s avonds en in de weekenden is.

Permanente make-up

Ik vond mijn nieuwe uitdaging in de permanente make-up, in die tijd nog vrij onbekend. Ik zag hier veel potentie in en ben mij hierin verder gaan specialiseren. In de branche is de afgelopen jaren erg veel veranderd, en zeker verbeterd. Inmiddels ben ik alweer 20 jaar werkzaam in de permanente make-up. Op dit moment zijn er veel nieuwe ontwikkelingen in kleuren en technieken. Graag laat ik u zien wat de mogelijkheden zijn.

Opleiding voor Permanente make-up

Als je zoveel ervaring heb is het ook erg leuk om dit over te kunnen dragen. Het geeft erg veel voldoening om te zien hoe nieuwe leerlingen het vak met passie en veel oefening onder de knie krijgen.

Leergierig

Omdat ik erg leergierig ben, wilde ik ook de voortgezette opleiding voor schoonheidsverzorging doen. In 1998 ben ik gestart met deze opleiding bij de Landstede te Zwolle. Hier bekwaamde ik mij verder. Buiten de vele theorie vakken volgde ik camouflage, klassieke massage en lymfedrainage.

Dit is een opsomming van de belangrijkste opleidingen die ik gevolgd heb. Hiernaast heb ik nog talrijke applicatiecursussen gedaan.

Sema Kartal

Mijn naam is Sema Kartal en ik ben allround permanent make-up specialiste. Na jarenlang op zoek geweest te zijn naar een opleiding die past bij mijn interesses kwam ik Annelies tegen.

Sanne Bekker

Mensen die blij zijn met zichzelf. Daar iets in betekenen: dat is de wereld van de schoonheidsverzorging. Daar ligt mijn hart, en zo ben ik in dit vak gekomen. Ik ben in 2002 de opleiding voor schoonheidsspecialist gaan volgen.

Aty van den Berg

Als administrateur ben ik het buitenbeentje van ons team. Ik werk ook veel met een pen, alleen: op papier. Na mijn middelbare school, alweer een tijd terug, heb ik diverse boekhoudkundige opleidingen gedaan.

Menu