Privé specialisaties in Permanent Make-up

Speciale training voor gevorderden. Met de deze training haal je het meeste profijt uit je werk. Dit is een intensieve praktijk training waar bij twee modellen in een middag worden behandeld. Het programma wordt geheel naar je wensen en op jouw vaardigheden afgestemd. Een must voor een ieder die al langer geen training heeft gevolgd of “up to date” wil blijven.

Om de mastertrainingen te volgen is het verplicht om een Basisopleiding voor permanente make up te hebben

  • Je moet rekenen op een studielast van circa 10 uur

€ 575,-

(prijs per onderdeel)

Wenkbrauwen: Hairstrokes

Er zijn meerdere aspecten waar naar gekeken moet worden alvorens de permanent make-up wordt aangebracht. Eerst wordt er gekeken naar de vorm van je gezicht en hoe je zelf de wenkbrauwen tekent. De wenkbrauwen worden dan getekend (met potlood) waardoor je al vooraf kunt zien hoe je wenkbrauwen er uit zullen zien na de pigmentatie. De kleur wordt ook in overleg bekeken en getest. De behandeling duurt circa 2 uur. Het resultaat is natuurlijke wenkbrauwen waar je nog lang plezier van zult hebben.

Microblading

Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make-up is geen apparatuur nodig. Er is een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.

Correctie en Herstel

Wij geven speciale trainingen voor het herstellen en verwijderen van mislukte Permanent Make-up. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van nagenoeg alle verkeerd gezette pigmentaties. Verkeerde opgekleurde wenkbrauwen of Eye Liners kunnen worden gecorrigeerd en perfect op kleur worden gebracht. Ecuri Cosmetics heeft een speciale techniek ontwikkeld om misplaatste pigmentaties er litteken loos uit te halen. Het gaat hier om de nieuwste naaldmethode voor het definitief verwijderen van Permanent Make-up. Het pigment komt tijdens de pigmentatie uit de huid. Nagenoeg alle problemen kunnen hiermee worden opgelost.

Full-lips en lipshadingtechniek

Zelden past de perfecte lipliner mooi om de mond. De meeste vrouwen die voor een lipliner komen willen eigenlijk een mooie mond. Vaak is de bovenlip te klein, is de contour van de cupido-boog nagenoeg verdwenen of is de mond scheef. Een gewone lipliner zou de in perfectie alleen maar accentueren. Full-lip techniek biedt je de mogelijkheid om een hele nieuwe natuurlijke mond te creëren. Desgewenst kan de lipline “onzichtbaar” vergroot of gecorrigeerd worden. Fill-up techniek geeft wat de cliënt eigenlijk vraagt, een mooie, natuurlijke mond. Deze techniek is de oplossing voor veel “lipproblemen”.

Big/design eyeliner

Direct boven het zwarte pigment wordt de tweede kleur geplaatst. Hierdoor krijgt de zwarte Eye Liner nog meer contrast, gaan de ogen nog meer spreken, ziet je cliënt er nog beter uit. Door de contrastwerking hoef je maar heel weinig van beide pigmenten aan te brengen. Je krijgt hierdoor geen overdreven “opgemaakt effect”. Veel vrouwen willen een gekleurde Eye Liner. Je moet hierbij altijd oppassen dat de gepigmenteerde kleur niet boven de wimpers gaat zweven. Met een dubbele Eye Liner heb je dit probleem nooit en ziet er veel natuurlijker uit. Het is heel mooi om de tweede kleur in de toon van de iris aan te brengen. Als je cliënt diepliggende ogen heeft, moet je altijd oppassen dat de Eye Liner het oog niet nog verder in de oogkas drukt. Dubbele Eye Liner in een lichte tint haalt het oog juist naar voren.

Menu