Privé Permanente make-up opleidingen

Basisopleiding 1 (4 dagen)

€ 1.900,- zonder aanschaf van apparatuur.

Zie onze opleidingen

Introductie Permanent Make-up Theorie wenkbrauw vorm en kleurenleer. Wenkbrauw Hairstroke techniek in de praktijk met twee modellen.
Eye liner techniek, twee maal Eye Liner model nodig.
Evaluatie wenkbrauw hairstoke techniek. Modellen van de eerste cursusdag dient voor controle terug te komen. Zij kunnen eventueel worden bijgewerkt. Eventueel in overleg een nieuw wenkbrauw model meenemen.
Evaluatie Eyeliner techniek. Modellen van de tweede cursusdag dienen voor controle terug te komen. Zij kunnen bijgewerkt worden en we leren de Eyeliner iets op de bouwen.

Know-how

Om Permanent Make-up goed te kunnen uitvoeren is know-how van het allergrootste belang. Uw kennis en vaardigheid bepalen uiteindelijk het resultaat van uw behandeling. Een gedegen opleiding in dit vak van de toekomst is van het grootse belang. De vaardigheden die nodig zijn leer je niet in 2 á 3 dagen.

Permanent Make-up is een gecompliceerd en verantwoordelijk vak. Een kruispunt waarbij vele vaardigheden samen komen. Ons unieke opleidingssysteem leidt u stapje voor stapje binnen in alle kennis en vaardigheden die uw werk tot een succes maken. Wij leren u een pijnloze methode met alleen de voordelen van Permanent Make-up.

Kennismakingsgesprek

Vrijblijvend introductie gesprek over alles wat je moet weten voordat je met de opleiding start. Een must voor iedereen die met Permanent Make-up wil beginnen. U kunt een behandeling zien om te ontdekken dat Permanent Make-up bij u past.
Duur: circa 1 ½ uur
U kunt zich telefonisch aanmelden

 

Annelies Maas - Totaal Opleiding

Permanent Make-up is een echt praktijkvak. Een vak waar je in wilt doorgroeien. Veel cursisten willen een echte topper worden. Om uw techniek en inzicht permanent te vergroten heeft Annelies Maas het begeleidingsplan ontwikkeld. In de fase na uw opleiding wordt u begeleid om samen de top te bereiken. In de praktijk kom je soms zaken tegen die je liever onder het toeziende oog van een expert uitvoert.

4 daagse opleiding

De privé opleiding, vindt plaats met modellen. Dit is een echte praktijkopleiding. Het is de bedoeling om tijdens de cursus zoveel mogelijk modellen te behandelen. Theorie, kleurenleer, vormbouw en naaldvaardigheid dient thuis intensief te worden geoefend. Het is van groot belang dat u leert inzien hoe het pigment in de huid tijdens het genezingsproces van tint kan veranderen.

Om deze reden zit er een tussenpose van minstens 2 weken tussen elke cursusdag.

 

Privé Basisopleiding 1 (4 dagen)

€ 1.900,- zonder aanschaf van apparatuur

Back to top