Mesotherapie

Rimpels verdwijnen direct met mesotherapie

mesoth-002

Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende rimpels en lijntjes in de huid. Iedere vrouw stoort zich er aan. Het geeft een oude look terwijl men zich zo helemaal niet voelt. Met mesotherapie is het eenvoudig te verhelpen. Bij een gewone meso-lift wordt met een naald opgelost hyaluronzuur in de huid gebracht. Het resultaat is vaak niet geweldig.

Daarom doe ik het anders!

Unieke methode, verbluffend resultaat

Art of Beauty Annelies Maas heeft als enige een meso-gun die in staat is om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. De meso-gun is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaald hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.

Een behandeling is eenvoudig, zeer effectief en duurt slecht 30 minuten en u ziet direct na een behandeling al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig.

Behandelingen vanaf € 125,-

Art of Beauty geeft een mesolift antirimpel behandeling weg!
Volg mij nu op Facebook en maak automatisch kans!

mesoth-003

mesoth-001

Back to top