Our blog

Onze nieuwe website


21 mei 2013 6 comments Nieuws algemeen

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe site, gemaakt door  Cor de Vries van Webwurk

We hebben er veel tijd in gestoken om alle informatie zo zorgvuldig mogelijk weer te geven en hopen dat u de nieuwe site met veel genoegen zult bekijken en lezen.

Met vriendelijke groet

Annelies Maas

6 comments

 • Margje van de Koot 21 juni 2013 at 20:38 | Beantwoorden

  prachtige site Annelies. Uit ervaring weet ik dat je heel zorgvuldig te werk gaat en mooie resultaten hebt met je permanente make-up. Regelmatig stuur ik klanten uit mijn praktijk voor huidverbetering Amber naar je door en ze zijn zonder meer tevreden.


  1. Kelly Anderson 16 november 2023 at 15:26 | Beantwoorden

   Ik ben het met je eens Margje, het is een hele mooie website.


 • Ellen de Koning 3 juli 2013 at 08:12 | Beantwoorden

  Ik ben gisteren bij Annelies Maas geweest en heb prachtige wenkbrauwen gekregen d.m.v. de hairstrokes techniek. Ik ben er erg blij mee! Het ziet er heel natuurlijk uit en ik krijg alleen maar positieve reacties. Ik zal jou dan ook zeker bij iedereen aanraden. Bedankt voor de heerlijke koffie, de uitgebreide uitleg en mijn mooie nieuwe wenkbrauwen Annelies!


 • Sabrina Aalten 10 juli 2013 at 12:51 | Beantwoorden

  Wat een heerlijk vak dat Permanente Make-up! Helemaal om het van jou te leren Annelies! Hopelijk ga ik nog heel veel meer van je leren. Nu de wenkbrauwen, eyeliner en oogcontour gedaan. Was blij verrast door het Certificaat en die staat nu in mijn salon te pronken. Bedankt tot zover en ik zie je snel weer.


 • Lilian Feijen 23 januari 2014 at 09:00 | Beantwoorden

  Beste Annelies
  Mijn nicht in Zwolle heeft bij u een prachtige dubbele eyeliner laten plaatsen. Die zou ik ook graag willen. Er is echter een probleem; ik woon nl. in Bergen op Zoom. Weet u iemand in mijn buurt die deze techniek ook goed beheerst?
  Zo niet dan is het misschien een optie om hier een eenvoudig onder- en bovenlijntje te laten plaatsen en u het tweede lijntje te laten zetten. Dit zou al te veel het reizen kunnen voorkomen. Maar misschien heeft u nog een beter idee.
  Ik hoor graag uw reactie.

  Vriendelijke groet,
  Lilian Feijen


 • Sylvia Heeres 12 december 2023 at 21:07 | Beantwoorden

  Vandaag eindelijk mijn nieuwe wenkbrauwen laten zetten door Annelies. Ik durfde eigenlijk niet vanwege een litteken bij mijn oog waardoor mijn wenkbrauw stijf is en er dus anders eruitziet. Maar ze zijn prachtig geworden! Dankjewel Annelies!


Leave a Comment

Back to top