Opleiding Fractional Needling

Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende lijntjes in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met Fractional Needle duurt ongeveer 15 minuten, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat.

Om deze master training te volgen is geen specifieke vooropleiding nodig maar het is wel aan te raden dat je in het bezit bent van een diploma Schoonheidsspecialiste.

  • Je moet rekenen op een studielast van circa 10 uur
  • Na het volgen van een Mastertraining ontvang je een Certificaat.

€ 300,-

Fractional Techniek

De behandeling gebeurt met de speciale Fractional Needle-module die eenvoudig kan worden bevestigd op de pen van je Permanent Make-up pen. De module heeft een cirkelvormige 7-puntsnaald met een onderlinge naaldafstand van 1,5 millimeter. Hiermee kunnen snel grotere oppervlakken worden behandeld. De module bevat ook het actieve druksysteem dat de werkstof in de huid brengt.

Fijne lijntjes

Fijne lijntjes kunnen goed worden behandeld met de Fractional Needle. Belangrijk is onderscheid te maken tussen mimische rimpels en lijntjes door verslapping. Fractional Needle Techniek werkt vooral goed op lijntjes veroorzaakt door verslapping. Mimische rimpels ontstaan door spiercontractie en zijn daardoor minder goed behandelbaar.

Menu